Amigurumi - En superkul hobby för alla!

Klubben...

Ni har fått ett utskick om detta (medlemmarna) men skriver även här.


Vissa av er som var med när klubben startades allra första gången tycker nu säkert att detta är en upprepning, att jag är en konstig typ och att detta är mycket konstigt. 


Jag, lixom många i min ålder, vet aldrig riktigt vad framtiden ska ge och säga. När jag skapade klubben allra först och den lades ner, så var det på grund av att en nära gått bort. 
Jag ville inte gå ut med  det just då. Men så var det. Det gjorde att jag sedan inte orkade med klubben. 


Jag startade klubben sen igen, dels för jag kände mig lite skyldig att göra det. Fick höra att man inte skapade en ny klubb om jag inte gjorde det. 


Jag tänkte då att jag ju kunde starta den  jag tidigare startat, igen. Så det var vad jag gjorde. 


Nu har jag kommit till en punkt i mitt liv då jag dels tappat intresse för hobbyn, amigurumi. Och dels känner jag att jag även vill och behöver lägga mera energi och tid på min andra hobby, kaninuppfödningen. Jag börjar även sista året på gymnasiet efter sommaren och räknar då med att inte ha tid till klubben längre (som det nu ser ut).


Jag undrar nu om någon annan vill ta över klubben, så att säga. Den är enbart en hemsida med lite aktiviteter än så länge. Jag har även en lista med mailadresserna till er medlemmar, så jag skickade som sagt ett l
liknande brev till er på mailen. 


Ja, ni kan som sagt tycka att detta är en typ av upprepning. Men denna gång är det alltså av en helt annan anledning, nu finns alltså inte mitt intresse kvar och så var inte fallet förra gången. 


Hittas ingen ersättare så "stängs" klubben ner  7 juni.


Själv har jag inte tid över åt den tills dess heller. Mängder av skolsaker just nu. Vill inte gå in i väggen som man brukar säga. Det är det jag känner kan bli risken om jag fortsätter driva klubben, som jag ju inte heller har intresse kvar för. Vill inte riskera det. Hoppas ni alla förstår! 
Kram / Maja